Butiken

Butiken

Vår online-butik Vitvaror-outlet.se – är ALLTID öppen.

Varmt välkommen till vår online-butik här kan du beställa dina kvalitets vitvaror till förmånliga priser dygnet runt, året runt – Lägg bara varan i kundkorgen, välj sedan fraktsätt och slutligen betala, sen är det bara att luta sig tillbaka och invänta att vi eller DHL kontaktar dig för val av din leveransdag.

Undrar du över någonting? Skicka oss ett mejl (STH-Solna-Outlet@bshg.com) så svarar vi så snart vi kan. Vissa frågor kan ta lite längre tid att få fram rätt information till, men alla mejl besvaras alltid och den turordning som de kommit in – först till kvarn får först mala, samma sak gäller för våra orders som kommer in varje dag året runt och varje minut dygnets alla timmar.

Vår fysiska butik i Sundbyberg, utanför Stockholm.

Adress

Trädgårdsgatan 16

172 38 Sundbyberg

Öppettider

Mån-Tor 10:00 – 17:00

Fredag 10:00 – 16:00Våra telefontider är helgfria vardagar 10-12 och vårt telefonnummer till den fysiska butiken är 076-103 83 40.

Vid högt tryck kan det vara svårt för oss att hinna med alla telefonsamtal, då vi är en liten avdelning med få medarbetare, det bästa du kan göra om vi inte svarar när man ringer – är att mejla in dina frågor.

För att komma i kontakt med butiken rekommenderar vi dig att mejla till STH-Solna-Outlet@bshg.com

Avvikande öppettider:

Vår fysiska butik är inte ett showroom utan mer ett hämtlager d.v.s. alla varorna är ouppackade ur sina original förpackningar – det går alltså inte att känna och klämma, eller testa varorna i vår fysiska butik. Med det sagt är man alltid lika välkommen att kolla på varan i sin original förpackning hos oss i vår fysiska butik.

Vårt centrallager, tillika BSHs, ligger i Nykvarn och hanterar samtliga orders från hela BSH vilket innebär att man själv inte kan åka till lagret för att hämta sin vara utan dessa varor finns just nu endast tillgängliga för hemleverans.

Behöver du komma i kontakt med oss i butiken? Skicka ett mejl (STH-Solna-Outlet@bshg.com) så svarar vi så snart vi kan. Vissa frågor kan ta lite längre tid att få fram rätt information till, men alla mejl besvaras alltid och den turordning som de kommit in.