Fraktsätt

Fraktsätt

Små el

Små el så som citronpress eller kaffekokare kan skickas med PostNord som spårningsbar sändning, spårningsnumret kommer i sin tur att mejlas till den mejladress som angavs när köpet genomfördes . Samma avgift oavsett vart i vårt långa land man är bosatt. Givetvis kan även PostNords hantering av din vara försenas något på grund av arbetsbelastningen kring jul och andra högtider.

Hemleverans

För boende inom Sverige debiteras samma frakt oavsett om det är Tomelilla i söder, Svappavaara i norr, Svinesund i väster eller Gustavsberg i öster. Dock kan vi inte leverera till öar eller extremt avlägsna platser som DHL inte transporterar till. Det är DHL som avgör om de kan leverera en produkt till en viss adress. Fraktkostnaden utgår helt efter vikten.

Hemleverans med DHL innebär till tomtgränsen, eller till porten på flerfamiljshus. Produkterna bärs alltså inte in, utan lastas endast av. Varje leverans aviseras i förväg genom att DHL ringer upp numret ni angett i ordern, får DHL inte tag på er där skickas även ett mejl till den mejladress ni själva har fått uppge. Vanligtvis tar leveransen ca 3-6 arbetsdagar, men under högtider och framförallt inför jul kan dessa gå upp till mellan ca 6-12 arbetsdagar.

Butiksleveranser

Då vi har de flesta av varor på centrallagret och endast ett axplock i vår butik i Sundbyberg, kan vi behöva beställa in din vara från lagret till vår butik, vanligtvis kommer leveranserna på onsdagar eller fredagar – Då vi efter att vi har fått in din vara kommer att mejla dig att din vara nu finns i butiken. Så för den som lägger en order med Hämtas i butik, gör ni bäst i att avvakta mejlet som säger att nu finns din vara att hämtas i butiken. Även här kan leveranstiderna från lagret till butiken påverkas av högtider så som jul, men vanligtvis är det 6-12 arbetsdagar.

Hämtas i vår butik i Sundbyberg

För den som har vägarna förbi Sundbyberg finns alternativet att hämta ut sina varor i vår butik. Detta alternativ är kostnadsfritt, dock behöver man själv kunna lasta sin bil med varan, men vi har en pirra man kan få låna för att underlätta att få ut varan till bilen.

Obs! Alla produkter måste beställas in till vår fysiska butik från centrallagret och detta tar mellan 6-12 arbetsdagar så om man behöver produkten snabbt så beställ hemleverans. Obs!

Adress

Trädgårdsgatan 16

172 38 Sundbyberg

Öppettider

Mån-Tor 10:00 – 17:00

Fredag 10:00 – 16:00

Obs! Så här efter Pandemi-tider ber vi fortsatt alla kunder att endast komma till vår butik om man är symptomfri. Obs!

Våra telefontider är helgfria vardagar 10-12 och vårt telefonnummer till den fysiska butiken är 076-103 83 40.

Vid högt tryck kan det vara svårt för oss att hinna med alla telefonsamtal, då vi är en liten avdelning med få medarbetare, det bästa du kan göra om vi inte svarar när man ringer – är att mejla in dina frågor.

För att komma i kontakt med butiken rekommenderar vi dig att mejla till STH-Solna-Outlet@bshg.com

Avvikande öppettider:
För närvarande inga avvikande öppettider inom kommande veckor.