Om oss

Om oss

Välkommen till Vitvaror-outlet.se – den officiella outletbutiken för Siemens och NEFF.

Hos oss köper du utgående vitvaror, eller vitvaror som har utgått ur produktion från Siemens och NEFF med andra ord fjolårets modeller till ett mycket förmånligt pris – Vårt mål är nämligen att ge alla möjlighet att köpa billiga vitvaror av högsta kvalitet.

Vitvaror-outlet.se ägs och drivs av BSH Home Appliances AB som en startup. BSH äger utöver Vitvaror-outlet.se även varumärkena; Bosch, Siemens, NEFF och Gaggenau. Vilket innebär att all framtida service och konsumentkontakt sköts av BSH. Givetvis säljs alla vitvaror med både garanti för fjolårets modeller och i originalförpackning, om ingenting annat anges.

Vår online-butik har alltid öppet – 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Vi uppdaterar vår online-butik med jämna mellanrum på vardagarna så fort vi har fått in nya varor, m.a.o. det som finns – finns alltid först i vår online-butik, d.v.s. flera varor finns endast på vår online butik och inte i vår fysiska butik.

För att underlätta för alla så har vi märkt upp alla varor i vår fysiska butik med ”butik” i namnet. Så att man lättare ska kunna skilja mellan vilka varor som finns var.

Vår fysiska butik

Adress

Trädgårdsgatan 16

172 38 Sundbyberg

Öppettider

Mån-Ons 10:00 – 17:00

Torsdag 10:00 – 18:30

Fredag 10:00 – 16:00

Obs! Så här efter Pandemi-tider ber vi fortsatt alla kunder att endast komma till vår butik om man är symptomfri. Obs!

Våra telefontider är helgfria vardagar 10-12 och vårt telefonnummer till den fysiska butiken är 076-103 83 40.

Vid högt tryck kan det vara svårt för oss att hinna med alla telefonsamtal, då vi är en liten avdelning med få medarbetare, det bästa du kan göra om vi inte svarar när man ringer – är att mejla in dina frågor.

För att komma i kontakt med butiken rekommenderar vi dig att mejla till STH-Solna-Outlet@bshg.com

Avvikande öppettider:
Torsdag 30:e December 10:00 – 13:00
Fredag 31:e December Stängt

Onsdag 5:e Januari 10:00 – 15:00
Torsdag 6:e Januari Stängt
Fredag 7:e Januari Stängt

Vår fysiska butik är inte ett showroom utan mer ett hämtlager d.v.s. alla varorna är ouppackade ur sina original förpackningar – det går alltså inte att känna och klämma, eller testa varorna i vår fysiska butik. Med det sagt är man alltid lika välkommen att kolla på varan i sin original förpackning hos oss i vår fysiska butik.

Vårt centrallager, tillika BSHs, ligger i Nykvarn och hanterar samtliga orders från hela BSH vilket innebär att man själv inte kan åka till lagret för att hämta sin vara utan dessa varor finns just nu endast tillgängliga för hemleverans.

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi dig att mejla till STH-Solna-Outlet@bshg.com

All framtida originalservice för Bosch och Siemens hushållsapparater utförs av BSH Home Appliances AB (”BSH”) i regionerna Stockholm inkl. Mälardalen och Örebro, Göteborg med omnejd, Skåne och Halland. För servicebokning och prisuppgift i övriga distrikt, vänligen kontakta närmaste av BSH auktoriserade avtalsverkstad. Kontaktuppgifter till respektive

Bosch produkter: https://www.bosch-home.se/service/boka-service-och-reparation

Siemens produkter: https://www.siemens-home.bsh-group.com/se/kundservice/reparation-och-service

NEFF produkter: https://www.neff-home.com/se/service/boka-service-och-reparation

Gaggenau produkter: https://www.gaggenau.com/se/kontakt/assistans/kontakta-oss